logo1 logo right shapka
vunshna pechat site displei
pod logo pod menu
obemni act
sveteshta
nesveteshta
transportni
tabeli
vitrini
izriazvane folio
neon
 

СВЕТЕЩИ ТАБЕЛИ ЗА РЕКЛАМНИ НАДПИСИ

Светещите табели със задно засветване са изработени от алуминиев профил и 2мм плексиглас опал със специално прахово покритие. Оборудвани с качествени луминесцентни тръби, дросели и стартери. Рекламните надписи се правят от самозалепващо фолио на режещ плотер или на цифров печат.
 Двустранна светеща табела за стена/стълб - Табелата има 2 вакуумно формовани лица. Крачетата са на късата или на дългата страна на табелата. Монтира се перпендикулярно на стената с дюбели.
 Едностранна светеща табела за стена - Табелата има 1 вакуумно формовано лице с гръб от поцинкована ламарина и няма крачета. Монтира легнала на стената с дюбели.
 Едностранна светеща табела за стена тип "ДЪГА" - Табелата има 1 лице и няма крачета. Монтира легнала на стената с дюбели.
  * предлагат се от склад и резервни капаци от плексиглас за всички размери светещи тела.

МЕТАЛНИ ТАБЕЛИ ЗА РЕКЛАМНИ НАДПИСИ

Изработени от черна ламарина 0.8мм и квадратен профил 15/15мм със специално прахово покритие. На склад се поддържат бели, жълти, червени и сини табели. По поръчка се изпълняват и в 30 основни цвята.
 Метални табели за стена и стълб. Крачетата са на късата или на дългата страна на табелата. Монтира се с дюбели към стена.  За монтаж към стълб заедно с табелите се предлагат обръчи в 3 дължини - 0.5м, 0.7м и 1м в комплект с крепежни елементи.
 Метални табели - стойка за земя (стопер). Краката са на късата или на дългата страна на табелата. Разглобяеми са за удобство при транспорт и имат декоративни пластмасови капачки. Комплект с декоративни крепежни елементи.
 Метални табели - пирамида за земя (стопер). С две отделни плоскости за надписи от поцинкована ламарина с прахово покритие.
  Табели - стойка за земя (стопер) Китай. С една плоскост за рекламни надписи от негорима твърда пластмаса. Алуминиеви снап-рамки. Комплект със защитна плоскост с антирефлексно покритие.
 Табели - пирамида за земя (стопер) BG. С две отделни плоскости за рекламни надписи от поцинкована ламарина. Алуминиеви снап-рамки. Комплект с 2бр защитни плоскости от Veralit с антирефлексно покритие.
 Табели - пирамида за земя (стопер) Китай. С две отделни плоскости за рекламни надписи от негорима твърда пластмаса. Алуминиеви снап-рамки. Комплект с 2бр защитни плоскости с антирефлексно покритие. 

Светещи табели -
видове и размери

Метални табели -
видове и размери

 

 liav ygyl
kontakti redline